Рецепти з фото і відео

Ватрушки з сиром

Ватрушки з сиром
0
0
10 чер
Ватрушки з сиром


Ароматні ватрушки з сиром з ніжного пісочного тіста сподобаються як дітям, так і дорослим.

Осовном інгредієнти:
• Маргарин-300 грам;
• Борошно 500 грам;
• Цукор 50 грам;
• Яйця 2 шт.;
• Сіль (за смаком).
Для начинки.
• Вершковий сир 300 грам;
• Ванілін 1 шт.;
• Цукор 250 грамів;
• Апельсиновий сік 200 грам;
• Цедра лимона і апельсина 1 шт.;
• Родзинки-100 грам;
• Яєчні жовтки 2 шт.;
• Сіль (за смаком).

Процес приготування:
• Замешаем тісто. Змішаємо яйця з цукром і маргарином. Додамо борошно і трохи солі за смаком. Загорніть в плівку і поставимо в холодильник на 30 хвилин.
• Робимо начинку. Розітремо вершковий сир з яєчними жовтками. Додамо цукор, ванілін, апельсиновий сік, родзинки, цедру апельсина і лимона, трохи присолим. Дамо настоятися.
• Візьмемо формочки і змастимо вершковим маслом. Розкотимо і викладемо в них заздалегідь приготоване тісто. Дно тесту протикаємо виделкою. Таким чином, виходить, що ватрушки зможуть дихати під час випікання.
• Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо в неї формочки на 10 хвилин.
• Дістаємо кошики і викладаємо в них сирну начинку.
• Зменшуємо вогонь до 150 градусів і випікаємо ватрушки 25 хвилин.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: