Сирники із сиру

Сирники із сиру
+1
0
09 чер
Сирники із сиру


Існує безліч рецептів приготування сирників. В них додають родзинки, фрукти, курагу. Хтось їх варить, хтось смажить або запікає в духовці. У цьому рецепті буде описано два способи, як приготувати сирники із сиру. Причому в першому випадку їх потрібно варити, у другому - смажити.

1.Сырники з сиру варені
Основні інгредієнти:

• 0,5 кг. сиру
• яйця (2 шт)
• 100 р. вершкового масла
• борошно (0,75 склянки)
• півсклянки сметани
• сіль

Процес приготування:
• Сир потрібно гарненько розтерти виделкою, або пропустити через сито. Масло розтопити на вогні, а потім остудити. Додайте сіль, масло і яйця. Потім всипте борошно і вимісити тісто.
• Стіл посипте борошном і викладіть на нього тісто. Розкачайте тонкий джгутик і наріжте маленькими шматочками.
• Опустіть сирники в киплячу воду. Варіть, поки не спливуть. Готові сирники можете полити сметаною або розтопленим маслом.

2.Сырники з сиру смажені
Основні інгредієнти:
• 0,5 кг. сиру
• яйця (1 шт)
• 100 гр. вершкового масла
• 6-7 ст. борошна (+ на підсипку столу)
• сода (0,5 ч.л.)
• цукор
• сіль

Процес приготування:
• Потрібно добре перемішати сир із яйцем. Для однорідності маси краще використовувати блендер. У масу додайте борошно і перемішайте.
• З отриманого тіста розкачати ковбаску і розрізати на шматочки. Кожен шматочок потрібно обваляти в борошні і приплюснути з двох сторін.
• Сирники потрібно смажити до утворення золотистої скоринки.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: