Рецепти з фото і відео

Як приготувати сирники

Як приготувати сирники
0
0
07 чер
Як приготувати сирники


Практично кожна господиня знає, як приготувати сирники. Подавати їх можна з варенням, джемом, сметаною і багатьом другим.Этот рецепт приготування страви з вишневим соусом надає новий смак продуктів. Можна використовувати заморожену вишню.

Основні інгредієнти:
• Борошно 150 грам;
• Сир 450 грам;
• Ванілін 2 чайні ложки;
• Рослинна олія 50 мл;
• Цукор 100 грам;
• Яйця 2 шт.;
• Крохмаль 1 ст. ложка;
• Вишня 350 грам.

Процес приготування:
• Розітремо сир з 50 грамами цукру і ваніліном. Додаємо яйця і перемішуємо. Підсипаємо борошна і знову перемішуємо. Кількість борошна залежить від вологості сиру. В результаті повинні отримати негусте тісто.
• З тіста сформувати невеликі коржі і обваляем їх у борошні.
• Візьмемо сковороду і розігріємо в ній масло. Викладемо сюди сирники. Обсмажуємо до золотистого кольору на середньому вогні з обох сторін.
• Приготуємо соус. Розведемо в холодній воді крохмаль.
• Додамо до вишні цукор і 200 мл води, доведемо до кипіння. Вишню можна брати свіжу, заморожену або загорнену. Варимо суміш 2 хвилини, потім вливаємо крохмаль, добре перемішуємо і знімаємо з вогню.
• Готові сирники поливаємо соусом і подаємо на стіл.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: