Рецепти з фото і відео

Сирна запіканка

Сирна запіканка
+12
0
07 чер
Сирна запіканка


Якщо раптом в холодильнику виявився зайвий сир, не використаний вчасно і термін придатності закінчується, то запіканка з сиру буде відмінним рішенням. Слід зазначити, що мається на увазі не прострочений сир, а саме з відповідними термінами, ризикувати не варто, навіть якщо ви впевнені в тому, що це безпечно. Молочні продукти не люблять експериментів з термінами і якщо вони пройшли, рекомендується не ризикувати з їх вживанням.

Інгредієнти:
• Сир - 375г
• Цукор - 6 ст. ложки
• Манна крупа - 3 ст. ложки
• Яйця - 3шт
• Вершкове масло - 1,5 ст. ложка
• Ванільний цукор (пакетик) - 1,5шт
• Гашене сода - 1/3 ст. ложки
• Родзинки - жменя
• Манна крупа для посипання форми
• Масло для змащування форми

Приготування:
• З допомогою виделки розминається сир або протирають через сито або друшляк.
• Сир додається борошно, масло, ванільний цукор.
• Яйця збиваються до стану стійкої піни з поступовим додаванням цукру.
• Збиті яйця акуратно вводяться в сир, потім гашене сода - все перемішується до однорідного стану.
• Сирна маса викладається на деко або форму, попередньо змащену маслом, але так, щоб залишилося місце для підйому запіканки.
• Запікається до готовності в духовій шафі.
• Готова запіканка подається з джемом, медом і т.д. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: