Рецепти з фото і відео

Крем сирний

Крем сирний
+3
0
07 чер
Крем сирний


Існує універсальне блюдо, підходить дітям, дорослим та літнім людям однаково: австрійський крем сирний «Моцарт». Він може виступити в ролі самостійного десерту, так і в якості доповнення до солодкого пирогу.Итак, готуємо вдома дуже смачний і простий крем сирний!

Основні інгредієнти:
• Сир - 500-600 грамів;
• Яйця - 2 штуки;
• Цукор - 100 грамів;
• Сіль - 1 щіпка;
• Яблучний джем - 2 ст. ложки;
• Какао - 2 ст.л.;
• Цедра 1 лимона
• Лікер Limoncello - 1 ч.л.;
• Ягоди малини для прикраси.

Процес приготування:
• Сир збийте блендером так, щоб він досяг ніжною кремовою текстури.
• Збийте яйця з додаванням солі і цукру, щоб вони вспенились. Введіть цю суміш в сир і розділіть отриману масу на три рівні частини.
• В одну частину крему підмішайте яблучний джем, в іншу - порошок какао, в іншу ж - лікер і лимонну цедру. Розкладіть по закритих контейнерах (можна також викласти в піали і накрити їх блюдцями або десертними тарілками), поставте в холодильник на середню полицю приблизно на три години.
• Застиглий крем викладіть шарами в вазочки для подачі прикрасьте свіжими ягодами.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: