Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Домашні рецепти
0

Домашні рецепти

Домашні рецепти

Добавлено: 6-06-2013, 12:47

Приготували: 250 разів

Коментарів: 0

Теги: Домашні, рецепти

Категорія: Страви з сиру

Додати в кулінарну книгу

Описання страви:

Домашні рецепти


Домашня кухня нічим не відрізняється від традиційної або класичної кухні. Різниця тільки в тому, що домашні рецепти готуються простіше, смачніше і правильніше. У домашній кулінарії ми готуємо, використовуючи менше технічних засобів, менше продуктів. Домашні рецепти готуються своїми руками, і тільки цим відрізняються від класичної кухні. Рецепти домашньої кухні дещо спрощено, але готується все за тими ж технологіями, що і традиційна і класична кухні. У кожному домі є свої рецепти салатів, гарячих і холодних страв, настоянок і наливок, пиріжків і інших випічок. У кожній сім'ї існують свої особливі свята, на які готують домашні рецепти. У засіках кулінарних книжок бабусь існують свої хитрі рецепти салатів та основних страв. Готові страви ми прикрашаємо вишуканими інгредієнтами, але як не дивись блюдо все одно залишиться домашньою кухнею. Сьогодні розповімо вам, як приготувати домашній сир. Випічка з такого сиру виходить пишною, повітряної і смачною. Він добре тримає форму, виходить м'яким і ніжним. Готувати його необхідно з пастеризованого молока, але не потрібно чекати поки воно саме скисне, так як тоді сир вийде досить кислим. Я доводжу його до стану скисання за допомогою лимонного соку. Сир виходить з кислинкою, а сироватка відмінно використовується в косметичних цілях.

Інгредієнти:
• два літри пастеризованого молока, 3,2 % жирності
• один лимон

Спосіб приготування:
• молоко необхідно нагріти, але не доводити до кипіння не потрібно
• коли молоко нагріється, стане гарячим, додайте в нього сік одного лимона
• можна буде зауважити, як молоко почне згортатися, так необхідно потримати його ще сім хвилин, а потім вимкнути вогонь
• залишити молоко настоятися в такому стані близько п'ятнадцяти хвилин. Тоді весь сирок залишиться на поверхні у вигляді пласта
• утворилася сироватку зцідити, а сиру дати настоятися в ситі, щоб з нього сироватка стекла зайва. Тепер можна використовувати сир у випічці або просто дати дітям, перемішавши його зі свіжими ягодами. Приємного апетиту!
kulinarki2



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!
Loading...

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або