Сирні палички

Сирні палички
0
0
05 чер
Сирні палички


Інгредієнти:

• Борошно - 600г
• Масло вершкове або маргарин - 300г
• Сир тертий - 300г
• Яйця (тільки жовтки) - 2шт
• Сметана - 50г
• Дріжджі - 200г
• Молоко
• Сіль

Приготування:

• Маргарин або вершкове масло перетирається з борошном.
• Потім додаються жовтки і попередньо розчинені в теплому молоці дріжджі, сметана, сіль.
• Замішується тісто по консистенції щось середнє між тестом на оладки і млинці.
• Готове тісто расстаивается протягом години.
• Далі з тіста формуються ковбаски довжиною приблизно 10 см і товщиною з палець.
• Палички викладаються на деко, попередньо змащений маслом.
• Поверхня паличок змащується злегка збитими яєчними жовтками.
• Потім палички рясно посипаються тертим сиром і випікаються в духовій шафі до готовності.
• Коли утворюється рівномірна красива сирна скоринка, палички готові.
• Подаються сирні палички до пива, але і без нього вони неймовірно смачні.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: