Загрузка...

Саксонські сирники

Саксонські сирники


Сирники - це вже класичне блюдо для кожної господині. Сир, як відомо, дуже корисний, а сирники - це дуже смачно. Сьогодні я пропоную вам надати нову ноту старій страви і побалувати своїх рідних дуже смачною і корисною стравою. Такий варіант прийшов до нас з Німеччини, і скажу я вам, дуже міцно оселився на моїй українській кухні. Думаю, такий варіант сирників здасться як мінімум незвичним, а як максимум - викличе подяку і пробують
Саксонські сирники
0
0
04 гру
Інгредієнти:
  • 400 г кисломолочного сиру
  • 400 г відвареної в мундирі картоплі
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. цукру
  • цедра апельсина полвины
  • 1 ст.л. меду
  • сушені ягоди (за бажанням)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Таку процедуру як відварювання картоплі в мундирі можна зробити заздалегідь. Вже з остиглих бульб знімаємо шкірку.

  • Крок 2

    Натираємо коренеплоди на дрібну тертку. Щоб картопля не прилипала до тертки, змастіть її маслом.

  • Крок 3

    Сир ретельно збиваємо блендером або перетираємо через сито. Якщо продукт дуже сухий, додаємо трохи молока.

  • Крок 4

    Додаємо цукор, сіль, мед, цедру апельсина або лимона. Масу ретельно перемішуємо.

  • Крок 5

    З'єднуємо сирну масу з натертою картоплею. Додаємо 2 яйця, все ретельно перемішуємо.

  • Крок 6

    Викладаємо отриману сирно-картопляну масу у форму для кексів.

  • Крок 7

    Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.

  • Крок 8

    Легкі, дієтичні, з незвичайним смаком готові сирники без особливих клопотів. Їх можна подавати з варенням, медом, згущеним молоком, так і з солодким доповненням. Така страва стане прекрасним сніданком або вечерею для всієї родини.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: