Саксонські сирники

Саксонські сирники


Сирники - це вже класичне блюдо для кожної господині. Сир, як відомо, дуже корисний, а сирники - це дуже смачно. Сьогодні я пропоную вам надати нову ноту старій страви і побалувати своїх рідних дуже смачною і корисною стравою. Такий варіант прийшов до нас з Німеччини, і скажу я вам, дуже міцно оселився на моїй українській кухні. Думаю, такий варіант сирників здасться як мінімум незвичним, а як максимум - викличе подяку і пробують
Саксонські сирники
0
0
04 гру
Інгредієнти:
  • 400 г кисломолочного сиру
  • 400 г відвареної в мундирі картоплі
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. цукру
  • цедра апельсина полвины
  • 1 ст.л. меду
  • сушені ягоди (за бажанням)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Таку процедуру як відварювання картоплі в мундирі можна зробити заздалегідь. Вже з остиглих бульб знімаємо шкірку.

  • Крок 2

    Натираємо коренеплоди на дрібну тертку. Щоб картопля не прилипала до тертки, змастіть її маслом.

  • Крок 3

    Сир ретельно збиваємо блендером або перетираємо через сито. Якщо продукт дуже сухий, додаємо трохи молока.

  • Крок 4

    Додаємо цукор, сіль, мед, цедру апельсина або лимона. Масу ретельно перемішуємо.

  • Крок 5

    З'єднуємо сирну масу з натертою картоплею. Додаємо 2 яйця, все ретельно перемішуємо.

  • Крок 6

    Викладаємо отриману сирно-картопляну масу у форму для кексів.

  • Крок 7

    Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.

  • Крок 8

    Легкі, дієтичні, з незвичайним смаком готові сирники без особливих клопотів. Їх можна подавати з варенням, медом, згущеним молоком, так і з солодким доповненням. Така страва стане прекрасним сніданком або вечерею для всієї родини.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: