Загрузка...

Ванільні сирники рецепт з фото

Ванільні сирники рецепт з фото


Не завжди виходять приготувати хороші сирники. Як приготувати ванільні сирники? Рецепт "ванільні сирники" дивитися тут.
Ванільні сирники рецепт з фото
+4
0
12 лис
Інгредієнти:
  • Сир 5-9% жирності 500.0 г
  • Цукор ванільний 10.0 г
  • Яйце куряче 3.0 шт
  • Крупа манна 6.0 ст.л.
  • Цукор пісок 2.0 ст.л.
  • Сіль 2.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо дотримуватися точних пропорцій, зазначених тут, то ви приготуєте відмінні сирники. Вони просто не можуть не вийти! Приготувати сир, яйця, манку, сіль, цукор, ванільний цукор.

  • Крок 2

    Всі інгредієнти змішати ретельно. Що нам дає манка? Вона поступово розбухне і маса буде добре триматися. Як бачите, борошна тут немає (тобто в масу ми її не додаємо). Якщо у вас виявиться сиру більше, ніж потрібно, то додайте ще манки. Не переживайте. У готовому сирники її не знайдете. Столовою ложкою набираємо сирну масу і укладаємо на дошку посипану борошном. Злегка! обваляти в борошні, зробити кульку і потім млинець.

  • Крок 3

    Розігріти сковороду з рослинним маслом, потім вогонь зменшити на середній. Сирники вмочити в борошні тією стороною, якій ви будете укладати в сковороду. Виклавши сирники в сковороду, посувайте їх, що б переконатися, що вони не прилипли. На середньому вогні підсмажуємо. Вони поступово набухають, стають пишними і красивою круглої форми. Заглянемо (піднявши виделкою) на підсмажену сторону. якщо вона вже підсмажилася, перевертаємо і дожаріваем сирник. Масло треба весь час по чуть чуть підливати. Готові сирники викладати на паперовий рушник. Потім їсти зі сметаною, варенням, медом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: