Ванільні сирники рецепт з фото

Ванільні сирники рецепт з фото


Не завжди виходять приготувати хороші сирники. Як приготувати ванільні сирники? Рецепт "ванільні сирники" дивитися тут.
Ванільні сирники рецепт з фото
+4
0
12 лис
Інгредієнти:
  • Сир 5-9% жирності 500.0 г
  • Цукор ванільний 10.0 г
  • Яйце куряче 3.0 шт
  • Крупа манна 6.0 ст.л.
  • Цукор пісок 2.0 ст.л.
  • Сіль 2.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо дотримуватися точних пропорцій, зазначених тут, то ви приготуєте відмінні сирники. Вони просто не можуть не вийти! Приготувати сир, яйця, манку, сіль, цукор, ванільний цукор.

  • Крок 2

    Всі інгредієнти змішати ретельно. Що нам дає манка? Вона поступово розбухне і маса буде добре триматися. Як бачите, борошна тут немає (тобто в масу ми її не додаємо). Якщо у вас виявиться сиру більше, ніж потрібно, то додайте ще манки. Не переживайте. У готовому сирники її не знайдете. Столовою ложкою набираємо сирну масу і укладаємо на дошку посипану борошном. Злегка! обваляти в борошні, зробити кульку і потім млинець.

  • Крок 3

    Розігріти сковороду з рослинним маслом, потім вогонь зменшити на середній. Сирники вмочити в борошні тією стороною, якій ви будете укладати в сковороду. Виклавши сирники в сковороду, посувайте їх, що б переконатися, що вони не прилипли. На середньому вогні підсмажуємо. Вони поступово набухають, стають пишними і красивою круглої форми. Заглянемо (піднявши виделкою) на підсмажену сторону. якщо вона вже підсмажилася, перевертаємо і дожаріваем сирник. Масло треба весь час по чуть чуть підливати. Готові сирники викладати на паперовий рушник. Потім їсти зі сметаною, варенням, медом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: