Загрузка...

Домашній сир вершковий

Домашній сир вершковий


Насамперед, це сир рікотта або звичайний сир, але в цьому випадку їх потрібно дуже ретельно збити. Але, як виявилося, вершковий сир можна зробити в домашніх умовах, читайте рецепт і спробуйте його приготувати.
Домашній сир вершковий
+1
0
24 вер
Інгредієнти:
  • Свіжі нестерилизованные вершки - 1л
  • Винний оцет або лимонний сік - 1 ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Виливаємо вершки в миску з нержавіючої сталі, ставимо миску з каструлю з водою, нагріваємо при середньому нагріві плити до закипання води, потім убавим нагрівання, доведемо вершків температуру майже до 100оС, вірніше до 97оС, не забуваємо вершки помішувати. Додамо в вершки оцет або лимонний сік, продовжимо помішувати поки вершки. Знімемо миску з плити, накриємо серветкою, залишимо полежати 10хвилин. Застелем друшляк або сито кавовими фільтрами або декількома шарами марлі, помістимо згусток в сито, охладим і витримаємо добу, сир підсохне і стане твердіше. Зберігаємо в холодильнику не більше 3-4дней. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: