Рецепти з фото і відео

Паста з морепродуктами

Паста з морепродуктами
0
0
05 чер
Паста з морепродуктами


Цей варіант пасти з морепродуктами дуже практичний, так як на його приготування йде не багато сил і часу, а продукти дуже доступні і можуть зберігатися досить тривалий час. Так що якщо ви любите морепродукти, то рецепт цієї пасти вам точно буде по душі. Наведені нижче інгредієнти розраховані на 2 - 3 порций.И так, дуже простий рецепт приготування.

Основні інгредієнти:
• Коктейль з морепродуктів 250г;
• Чорний перець за смаком;
• Сіль за смаком;
• Оливкова олія 20мл;
• Томатне пюре 200г;
• Фігурна паста (ріжки, галушки, спіралі, черепашки) 250г;
• Часник два зубчики;
• Вершки (жирність 20%) 300мл.

Процес приготування:
• Зваріть фігурну пасту у великій кількості солоної води до повної готовності (вказано на упаковці), дрібно накришити часник і варіть в маслі 1 - 2 хвилини. Розморозьте коктейль з морепродуктів, злийте зайву рідину і трохи обсмажте, буквально одну хвилину.
• Викладіть на сковороду з морепродуктів томатне пюре, смажте для того що б зайва рідина википіла, буквально пару хвилин. Додайте вершки і продовжуйте готувати до кипіння, помішуючи масу. Додайте сіль, перець за смаком.
• Додайте приготовлену раніше пасту і часник, перемішайте. Готово!
• Подавати страву потрібно відразу, тобто гарячим, Інакше соус загусне, а паста охолоне, і страва вийде не дуже смачним.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: