Рецепти з фото і відео

Підлива до макаронів

Підлива до макаронів
+7
0
05 чер
Підлива до макаронів


Мої домашні просто обожнюють макарони, так, і для них, зовсім не важливо, в якому вигляді вони приготовані. Думаю, навіть зможуть їсти сирими. У зв'язку з таким станом речей, я все вигадую нові страви з макаронів або просто якесь доповнення до них. Наприклад, підлива до макаронів.

Основні інгредієнти:
• 2 шт. - цибуля;
• 2шт. - морква;
• 3 столові ложки - борошно;
•Кетчуп, рослинне масло, сіль і перець.

Процес приготування:
• Чистимо і подрібнюємо цибулю маленькими акуратними кубиками.
• Чистимо і натираємо моркву на дрібній тертці.
• Смажимо на окремих сковорідках, цибулю і моркву. Поки цибуля не стане золотистого кольору, а морква стане м'якою.
• Потім змішуємо в одній сковорідці цибулю і моркву, тушкуємо ще три-чотири хвилини і додаємо кетчуп. Достатньо пару столових ложок, можна трохи більше, за вашим смаком. (Кетчуп можна замінити томатною пастою або свіжими помідорами, тільки без шкірки).
• Разом з кетчупом тушкуємо ще п'ять хвилин і тонкою цівкою всипаємо нашу борошно, дуже ретельно вимішуємо, щоб не було утворення грудочок. Додаємо гарячу кип'ячену воду. (Воду лити, в залежності від того, який густоти ви хочете свою підливку).
• Підливку, після влиття води та ретельного перемішування, варто тримати на плиті до кипіння.
• Таку підливу я використовую до макаронів, але вона підійде до багатьох інших гарнірів, як, наприклад, картопля або рис. Поливати блюдо, тільки гарячою підливою.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: