Рецепти з фото і відео

Грибний соус

Грибний соус
0
0
05 чер
Грибний соус


Соус на основі поєднання грибів і сметани, на виході виходить дуже ніжним і відносно не калорійний. Ідеально підійде до будь-якого гарніру, м'яса або риби.
Отже, грибний соус.

Основні інгредієнти:
• 400 грам-шампіньйони;
• Одна цибулина;
• 2 столові ложки-пшеничне борошно;
• 200 грам-сметана;
• Сіль, рослинне і вершкове масло.

Процес приготування:
• Чистимо і ріжемо цибулю маленькими шматочками. Пасеруємо на рослинній олії до прозорості.
• Чистимо і ріжемо грибочки тонкими смужками. Додаємо до цибулі, вимішуємо.
• Столову ложку рослинного масла, довести до кипіння на сковорідці і додати борошно. Все перемішати, не допускаючи утворення грудочок і зміни кольору, отриманої маси.
• Гриби додаємо обсмажене борошно, перемішуємо і солимо. Якщо буде густовато, то додаємо трохи окропу. Все залежить від того, скільки соку пустять грибочки.
• Через п'ять хвилин додаємо сметану, вимішуємо і доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь. Даємо трохи охолонути і відправляємо все в блендер, збиваємо до отримання однорідної маси.
• Подавати до столу в теплому вигляді, поливши готове блюдо або в порційних піалах.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: