Рецепти з фото і відео

Вершковий соус

Вершковий соус
0
0
05 чер
Вершковий соус


Пряний і ніжний смак різного роду соусів, додає пікантний аромат будь-якої страви. Варіантів приготування дуже багато, починаючи з найпростіших і закінчуючи складними, які складаються з величезної кількості інгредієнтів. Готуємо вершковий соус дуже простий рецепт.

Основні інгредієнти:
• 25 грам-масло вершкове;
• 100 грам-перець солодкий (болгарський);
• 200 мл. - вершки;
• 1 столова ложка-мука кукурудзяна;
• 1 зубчик-часник;
• Маленький пучок кропу, сіль і перець.

Процес приготування:
• Перець миємо, видаляємо середину і ріжемо невеликими кубиками.
• Кріп промиваємо під проточною водою, висушуємо і дрібно рубаємо.
• У глибокій каструлі розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього перець і тушкуємо близько семи хвилин, постійно помішуючи.
• Видавлюємо часник в каструлю і додаємо вершки. Тушкуємо ще близько 4 хвилин.
• Отриману масу виливаємо в блендер і подрібнюємо до однорідної маси.
• Масу, єдиної консистенції, викладаємо назад в каструлю, додаємо порубаний кріп, солимо і перчимо. Промешиваем. Каструлька стоїть на маленькому вогні. Додаємо кукурудзяне борошно, дуже ретельно вимішуємо. Дивимося, щоб не було утворення грудочок.
• Прогріваємо соус на маленькому вогні, але до кипіння не доводити.
• Соус трохи охолодити і подавати до столу. Ідеально буде поєднуватися з рибою.
• Якщо захочете більш гострого смаку, додайте трохи більше чорного перцю і борошно, попередньо обсмажте до золотистого кольору.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: