Рецепти з фото і відео

Соус бешамель

Соус бешамель
0
0
04 чер
Соус бешамель


Традиційний французький соус використовується в багатьох блюдах і різного роду запеканках.Это страва має ніжний аромат і надає страві дивовижний смак. Отже, соус бешамель.

Основні інгредієнти:
• 50 грам-вершкове масло;
• 400-500 мл. - молоко;
• 50 грам-борошно пшеничне;
• Мелений перець і сіль.

Процес приготування:
• У каструлі розтопити вершкове масло. Всипати двома порціями борошно, весь час помішуючи. Продовжуємо тримати на вогні, вимішуючи до однорідної маси.
• Довести вміст каструльки, весь час помішуючи. Заважаємо дерев'яною ложкою.
• Додати в отриману суміш, холодне молоко, 150 міліграм. Попрошу звернути увагу, що наша суміш повинна бути гарячою, а молоко холодним. Ретельно розітріть суміш, щоб не було грудочок.
• Вливаємо інше молоко тонкою цівкою, весь час інтенсивно помішуючи. Довести до кипіння, розмішуючи дерев'яною ложкою.
• Доводимо соус до кипіння і варимо близько п'яти хвилин, не більше. Солимо і перчимо.
• Соус повинен вийти гладким і без яких-небудь утворень.
• Цей соус, класичний, його можна видозмінювати за допомогою різних сушених трав і свіжої зелені. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: