Рецепти з фото і відео

Соус сметанний

Соус сметанний
0
0
04 чер
Соус сметанний


Що ж таке соус? Соус-це вдосконалений метод, який дозволяє надати звичайному страви, новий і цікавий смак. Він дозволяє нам подивитися на блюдо під новим кутом. Різний вигляд соусу, зробить ваше блюдо відмінним від попереднього. Отже, готуємо соус сметанний.

Основні інгредієнти:
• 2 шт. - яйця курячі;
• 100 грам - сметана;
• 2 чайні ложки-гірчиця;
• 1 столова ложка-столовий оцет;
• Цукор і сіль, чорний мелений перець.

Процес приготування:
• Опускаємо яйця в холодну воду і варимо 10 хвилин, з того моменту, як вода закипить.
• Сметану краще брати жирністю 25%, а оцет краще використовувати яблучний.
• З'єднуємо сметану, гірчицю і жовтки. Добре протерти, щоб жовтки добре розпалися, і не було грудочок. Якщо не вийде, то подрібніть жовтки через сито.
• Додати сіль і цукор, оцет і чорний мелений перець. Все додаємо по вашому смаку.
• Ретельно промешиваем соус і ставимо в холодильник, щоб соус став більш густим і в'язким.
• Ідеально підійде до риби або овочів. Додасть вашій страві новий смак та чудовий аромат. Для кольору соусу, в нього можна додати різного роду зелень.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: