Рецепти з фото і відео

Соус до риби

Соус до риби
0
0
04 чер
Соус до риби


Вирішила я сьогодні здивувати гостей, смачною запеченою рибою. Але, все-таки, однією рибою гостей не здивуєш, до неї потрібен якийсь смачний і пікантний соус. І я почала експериментувати, вийшло набагато краще, ніж я очікувала. Ніжний і дивовижний соус до риби.

Основні інгредієнти:
• ?-біла цибулина;
• ? склянки-біле вино;
• 1 столова ложка-вершкове масло;
• 4-6 шт. - помідори черрі;
• 200 мл. - вершки жирністю 25%;
• Петрушка, лимонний сік, сіль і мелений перець.

Процес приготування:
• Чистимо і ріжемо половинку цибулі маленькими кубиками. Підсмажити на вершковому маслі до отримання золотистого кольору.
• Порізати помідори черрі маленькими кубиками.
• Додаємо до цибулі помідори й тушкуємо кілька хвилин. Вимішуємо. Вливаємо біле вино.
• Вливаємо вершки, вимішуємо, тушкуємо кілька хвилин. Солимо і перчимо, вливаємо лимонний сік (віджати сік з половинки лимона).
• Зняти з вогню, дати постояти п'ять хвилин. І знову на вогонь, смажити для отримання невеликий густоти. Посипати дрібно рубаною петрушкою.
• Вимкнути вогонь і накрити кришкою, дати остудити.
• Отриману масу залити в блендер і подрібнити до отримання однорідної маси.
• Подавати до столу, поливши порційне блюдо або подавати в окремих піалах, прикрасивши їх гілочкою петрушки і маленькою часточкою лимона.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: