Рецепти з фото і відео

Підлива до макаронів

Підлива до макаронів
-2
0
04 чер
Підлива до макаронів


Дуже смачна і ароматна підлива до макаронів, приготовлена без м'яса. Тим, хто любить оригінальні соуси до макаронних виробів, цей рецепт сподобається.

Основні інгредієнти:
• Шампіньйони - 0,5 кг,
• Цибуля ріпчаста - 2 головки,
• Сметана - 1 склянка,
• Борошно - 1 ст. ложка,
• Лист лавровий,
• Сіль, рослинна олія,
• Перець чорний мелений,
• Томатна паста -1 ст. ложка.

Процес приготування:
• Чистимо і ретельно промиваємо гриби. Нарізаємо їх маленькими скибочками.
• Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо нарізану цибулю на сковороду з розігрітим маслом і обсмажуємо, поки не почне золотитися.
• Гриби викладаємо на сковороду до жарящемуся луку, додаємо сіль, перець і підсмажуємо, поки не підрум'яниться.
• В сковороду додаємо лавровий лист, сметану і томатну пасту. Ретельно перемішуємо вміст сковороди.
• Всипаємо в підливу борошно і доливаємо трохи води.
• Змішавши всі інгредієнти, залишаємо тушкуватися на слабкому вогні. Постійно помішуємо підливу, щоб не підгоріла і через 10 хвилин знімаємо з вогню.
• Таку підливу можна подавати не тільки до макаронів, а й до інших страв, наприклад, до картопляного пюре або до рису.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: