Загрузка...

Гуакамоле на грилі з авокадо

Гуакамоле на грилі з авокадо
0
0
03 чер
Гуакамоле на грилі з авокадо


Гуакамоле - корисний і дуже смачний традиційний мексиканський соус. Дуже просте приготування страви з авокадо. Соус готують кількома способами, однак, його незмінний і головний компонент - авокадо. Приготуємо гуакамоле на грилі це дуже смачно!

Основні інгредієнти:
• Авокадо 4 шт.;
• Помідори 2 шт.;
• Червоний цибуля 2 зубчики;
• Масло для гриля (за смаком);
• Часник 1 зубчик;
• Лайм 2 шт.;
• Кінза 1/4 чашки;
• Сіль, перець (за смаком).

Процес приготування:
• Розігріваємо до високої температури відкритий або закритий гриль. Розрізаємо авокадо навпіл, видаляємо насіння і виймаємо м'якоть великою ложкою. Миємо й нарізаємо помідори. Змащуємо маслом помідори, авокадо, скибочки червоного цибулі і кладемо їх на гриль.
• Обсмажуємо овочі на грилі, за п'ять хвилин з кожного боку. Це займає 2-7 хвилин, залежно від температури розігрітого гриля.
• Обсмажені авокадо перекладаємо у велику миску.
• Додаємо натертий часник і зверху вичавлюємо сік лайма. Перемішуємо всі разом.
• Додаємо в миску подрібнену цибулю.
• Нарізаємо помідори, видаляючи шкірку і насіння. Додаємо в миску і зверху посипаємо подрібненою кінзою. Сіль, перець додаємо за смаком. Змішавши всі компоненти, додаємо (якщо необхідно) приправи.
• Перед подачею на стіл треба поставити в холодильник.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: