Гуакамоле на грилі з авокадо

Гуакамоле на грилі з авокадо
0
0
03 чер
Гуакамоле на грилі з авокадо


Гуакамоле - корисний і дуже смачний традиційний мексиканський соус. Дуже просте приготування страви з авокадо. Соус готують кількома способами, однак, його незмінний і головний компонент - авокадо. Приготуємо гуакамоле на грилі це дуже смачно!

Основні інгредієнти:
• Авокадо 4 шт.;
• Помідори 2 шт.;
• Червоний цибуля 2 зубчики;
• Масло для гриля (за смаком);
• Часник 1 зубчик;
• Лайм 2 шт.;
• Кінза 1/4 чашки;
• Сіль, перець (за смаком).

Процес приготування:
• Розігріваємо до високої температури відкритий або закритий гриль. Розрізаємо авокадо навпіл, видаляємо насіння і виймаємо м'якоть великою ложкою. Миємо й нарізаємо помідори. Змащуємо маслом помідори, авокадо, скибочки червоного цибулі і кладемо їх на гриль.
• Обсмажуємо овочі на грилі, за п'ять хвилин з кожного боку. Це займає 2-7 хвилин, залежно від температури розігрітого гриля.
• Обсмажені авокадо перекладаємо у велику миску.
• Додаємо натертий часник і зверху вичавлюємо сік лайма. Перемішуємо всі разом.
• Додаємо в миску подрібнену цибулю.
• Нарізаємо помідори, видаляючи шкірку і насіння. Додаємо в миску і зверху посипаємо подрібненою кінзою. Сіль, перець додаємо за смаком. Змішавши всі компоненти, додаємо (якщо необхідно) приправи.
• Перед подачею на стіл треба поставити в холодильник.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: