Сметана

Сметана
-1
0
03 чер
Сметана


Сметана має репутацію одного з найбільш корисних продуктів. Ми щодня використовуємо її, коли готуємо налисники, сирники, всі можливі запіканки. Не уявляємо без сметани українського наваристого борщу. Сметана незамінна в приготуванні різних підлив до м'яса, рибі. Широко використовується у випічці. Дуже смачні цікаві десерти можна приготувати з неї.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування сметанного десерту бытое скло:
• 4 пакет желе різних кольорів
• 1 літр сметани
• 0,5 кг печива
• 1 склянка цукру
• 2 банана
• 2 мандарина
• 2 ківі для прикраси
• 1 пачка желатину

Процес приготування:
• Желе готуємо згідно інструкції на упаковці, беремо тільки 300 мл.
• Розливаємо в чотири різних ємності, коли охолоне, ставимо в холодильник.
• Змішуємо цукор зі сметаною і збиваємо.
• Желатин заливаємо склянкою теплої води, даємо набрякнути.
• Розчиняємо набряклий желатин на паровій бані або в каструльці не доводячи до кипіння.
• Потім акуратно помішуючи, желатин вводимо в сметану.
• Застившее желе нарізаємо кубиками.
• Змішуємо печиво з кубиками желе.
• Потім сметану з желатином змішуємо з печивом і кубиками желе.
• Обидві ці маси акуратно перемішуємо.
• Далі очищаємо банани і мандарини, ківі нарізаємо кружечками.
• Беремо прозорі келихи і наповнюємо їх приготовленою масою, перекладаючи кружечками фруктів, останній шар повинен бути з фруктів. Поставити в холодильник для застигання.
• Можна викласти у форму для торта, прикрасити зверху фруктами вийде торт.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: