Загрузка...

Сметана

Сметана
-1
0
03 чер
Сметана


Сметана має репутацію одного з найбільш корисних продуктів. Ми щодня використовуємо її, коли готуємо налисники, сирники, всі можливі запіканки. Не уявляємо без сметани українського наваристого борщу. Сметана незамінна в приготуванні різних підлив до м'яса, рибі. Широко використовується у випічці. Дуже смачні цікаві десерти можна приготувати з неї.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування сметанного десерту бытое скло:
• 4 пакет желе різних кольорів
• 1 літр сметани
• 0,5 кг печива
• 1 склянка цукру
• 2 банана
• 2 мандарина
• 2 ківі для прикраси
• 1 пачка желатину

Процес приготування:
• Желе готуємо згідно інструкції на упаковці, беремо тільки 300 мл.
• Розливаємо в чотири різних ємності, коли охолоне, ставимо в холодильник.
• Змішуємо цукор зі сметаною і збиваємо.
• Желатин заливаємо склянкою теплої води, даємо набрякнути.
• Розчиняємо набряклий желатин на паровій бані або в каструльці не доводячи до кипіння.
• Потім акуратно помішуючи, желатин вводимо в сметану.
• Застившее желе нарізаємо кубиками.
• Змішуємо печиво з кубиками желе.
• Потім сметану з желатином змішуємо з печивом і кубиками желе.
• Обидві ці маси акуратно перемішуємо.
• Далі очищаємо банани і мандарини, ківі нарізаємо кружечками.
• Беремо прозорі келихи і наповнюємо їх приготовленою масою, перекладаючи кружечками фруктів, останній шар повинен бути з фруктів. Поставити в холодильник для застигання.
• Можна викласти у форму для торта, прикрасити зверху фруктами вийде торт.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: