Рецепти з фото і відео

Соус

Соус
0
0
03 чер
Соус


Здавалося б, немає нічого простіше, ніж заправити готуємо салат майонезом, адже вибір цього продукту досить великий. Але ж готові майонези містять консерванти, кислоти, барвники. Альтернативою майонезу може бути соус. Він додасть будь-якій страві пікантності і посилить смак страви. Чому поливати огірки, соковитий салат, помідори консервантами, коли можна самому приготувати соус, який буде не тільки смачний барвистий і корисний, але і низькокалорійний. Секрет соусу в тому, що він не вимагає термічної обробки, і тривалий час залишається свіжим.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування м'яса під соусом:
Для соусу:

• 500 г помідорів
• 70 г часнику
• 70 г хрону
• 500 г солодкого перцю
• 0,5 стакан оцту
• 50 г цукру
• сіль, перець
Для м'яса:
• 1,5 кг м'яса (свинина або яловичина)
• 100 г сала
• 100 г майонезу
• 1-2 ч. ложки гірчиці
• рослинну олію, сіль, перець

Процес приготування:
• Овочі вимиваємо, чистимо, перекручуємо на м'ясорубці, або збиваємо в блендері.
• Все добре перемішуємо і закладаємо в чисті сухі банки.
• Закриваємо пластиковими кришками. Зберігати можна в холодильнику тривалий час.
• Цей соус можна використовувати до різних страв.
• Тепер до нашого соусу приготуємо м'ясо.
• М'ясо злегка відбиваємо, натираємо сумішшю з солі і перцю, залишаємо маринуватися на кілька годин. Чим довше м'ясо маринується, тим м'якше воно буде.
• Робимо кілька вертикальних надрізів, які вкладаємо по скибочці сала.
• Деко змащуємо рослинним маслом і смажимо (приблизно 1,5 -2 години) в помірно розігрітій духовці.
• Подаємо м'ясо на тарілку, прикрашаємо на свій смак.
• До м'яса подаємо соус.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: