Рецепти з фото і відео

Соус кисло-солодкий до рибних страв

Соус кисло-солодкий до рибних страв
0
0
03 чер
Соус кисло-солодкий до рибних страв


Інгредієнти:

• Бульйон рибний - 3 склянки
• Вершкове масло - 2 ст. ложки
• Борошно - 1,5 ст. ложки
• Родзинки - 1/2 склянки
• Лимон - 1/2шт
• Петрушка (зелень)
• Кріп (зелень)
• Сіль
• Цукор

Приготування:

• Борошно обсмажується на сковороді з невеликою кількістю масла до світло-коричневого кольору.
• Потім борошно розбавляється рибним бульйоном (гарячим).
• Додається цукор, лимонний сік, сіль.
• Все перемішується і соус проціджують.
• Потім доводиться до кипіння.
• Додається відсортований і ретельно вимитий родзинки без кісточок.
• Зелень крейду рубається і додається в соус разом з кількома скибочками лимона без насіння.
• Соус ще раз прогрівається, остуджується і подається.
• Подається соус до смаженої риби в окремому соуснику.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: