Рецепти з фото і відео

Яблучний оцет

Яблучний оцет
0
0
01 чер
Яблучний оцет


Як відомо, французька кухня удосталь пропонує різноманітні заправки і соуси для приготування різноманітних страв. Легкий домашній майонез, приготований на основі маложирных продуктів, стане відмінною альтернативою купівельними соусів, які містять консерванти, підсилювачі смаку. Вибравши в якості одного з інгредієнтів яблучний оцет, можна надати заправці необхідну для її смаку фруктову нотку. Крім того, яблучний оцет ідеально поєднується з оливковою олією і підходить в якості заправки практично для будь-яких салатів.

Легкий домашній майонез
Основні інгредієнти:

• яйце - 1 шт.
• гірчиця - 0,5 ч. л.
• сіль - 0,5 ч. л.
• яблучний оцет - 1-2 ст. л.
• знежирений йогурт - 200 гр.
• лляне масло - 100 гр.

Процес приготування:
• Відокремте білок від жовтка. Змішайте жовток з гірчицею і сіллю. Акуратно влийте олію в жовток, постійно вимішуючи його ложкою. Додавайте масло до тих пір, поки не вийде однорідна густа маса.
• Додайте оцет. Ретельно перемішайте отриману масу.
• Додайте йогурт. При необхідності скорегуйте смак заправки, додаючи сіль, трохи цукру або гірчиці.
• Домашній майонез зберігайте в холодильнику. Продовжити термін зберігання можна, якщо не відразу масу змішати з йогуртом, а робити це в міру необхідності.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: