Соус сметанний

Соус сметанний
0
0
01 чер
Соус сметанний


У кожній сім'ї є свої улюблені соуси до кожної страви. Є свої секрети і рецепти їх приготування. Дуже часто до м'ясних, рибних та інших страв готую простий соус сметанний. Віддаю йому перевагу, так як завжди є в господарстві своя свіжа сметана. А що може бути смачніше ніжною запеченої телятини з рум'яною скоринкою, та ще до неї смачний це логічно чистий сметанний соус. Спробуйте приготувати таку смакоту.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування телятини в сметанному соусі:
•1 кг телятини
• 2 -3 зубчики часнику
• сіль, перець
• приправи за бажанням
• 2 столових ложки рослинного масла
• 1кг картоплі для гарніру
Для соусу:
•200 г сметани
• 2 столових ложок рослинного масла
• 2 чайні ложки сухої гірчиці
• 1 столова ложка готової гірчиці
• 2 яєчних жовтки
• 0,5 чайних ложок цукру
• 1 чайна ложка оцту

Процес приготування:
• М'ясо вимиваємо, обсушуємо, натираємо пропущеним через землянку часником і сумішшю з перцю і солі.
• Викладаємо м'ясо у форму для запікання, поливаємо рослинним маслом і відправляємо в духовку, розігріту під 180 градусів на 40 хвилин.
• Під час запікання не забуваємо періодично поливати м'ясо утворився соком і жиром.
• Тим часом картоплю чистимо, відварюємо, готуємо з нього пюре.
•Всі інгредієнти для соусу добре розтираємо, додаємо зерна кмину і один подрібнений маринований огірочок вже додаємо в кінці, перед подачею до столу.
• Готове м'ясо нарізаємо вздовж волокон порційними шматками.
• До нього подаємо картопляне пюре, і окремо подаємо приготований соус.
• До страви готуємо який - не буть легкий салат з овочів.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: