Загрузка...

Соус сметанний

Соус сметанний
0
0
01 чер
Соус сметанний


У кожній сім'ї є свої улюблені соуси до кожної страви. Є свої секрети і рецепти їх приготування. Дуже часто до м'ясних, рибних та інших страв готую простий соус сметанний. Віддаю йому перевагу, так як завжди є в господарстві своя свіжа сметана. А що може бути смачніше ніжною запеченої телятини з рум'яною скоринкою, та ще до неї смачний це логічно чистий сметанний соус. Спробуйте приготувати таку смакоту.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування телятини в сметанному соусі:
•1 кг телятини
• 2 -3 зубчики часнику
• сіль, перець
• приправи за бажанням
• 2 столових ложки рослинного масла
• 1кг картоплі для гарніру
Для соусу:
•200 г сметани
• 2 столових ложок рослинного масла
• 2 чайні ложки сухої гірчиці
• 1 столова ложка готової гірчиці
• 2 яєчних жовтки
• 0,5 чайних ложок цукру
• 1 чайна ложка оцту

Процес приготування:
• М'ясо вимиваємо, обсушуємо, натираємо пропущеним через землянку часником і сумішшю з перцю і солі.
• Викладаємо м'ясо у форму для запікання, поливаємо рослинним маслом і відправляємо в духовку, розігріту під 180 градусів на 40 хвилин.
• Під час запікання не забуваємо періодично поливати м'ясо утворився соком і жиром.
• Тим часом картоплю чистимо, відварюємо, готуємо з нього пюре.
•Всі інгредієнти для соусу добре розтираємо, додаємо зерна кмину і один подрібнений маринований огірочок вже додаємо в кінці, перед подачею до столу.
• Готове м'ясо нарізаємо вздовж волокон порційними шматками.
• До нього подаємо картопляне пюре, і окремо подаємо приготований соус.
• До страви готуємо який - не буть легкий салат з овочів.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: