Рецепти з фото і відео

Соус для спагетті

Соус для спагетті
0
0
30 травня
Соус для спагетті


Соус це відмінна приправа для других страв, особливо для макаронних виробів. Приготувати до обіду або вечері соус для спагетті під силу навіть початківцю кулінару. Отже, на сьогоднішньому порядку денному соус для спагетті, але він смачний і з гречаною кашею або відварним рисом

Томатний соус
Інгредієнти:
• Фарш яловичий - 0,5 кг.
• Материнка - 2 ч. л.
• Цукор - 2 ст. л.
• Лавровий лист, середнього розміру - 2 шт.
• Кетчуп гострий - 1 стакан
• Томатна паста - 1 стакан
• Часниковий порошок або дрібно рубаний часник - 1-2ч. л.
• Олія рослинна рафінована
• Сіль

Приготування:
• Яловичий фарш перемішайте з материнкою, часниковим порошком, лавровим листом і сіллю.
• Поставте сковороду на вогонь і нагрійте в ній масло.
• Коли масло добре прогріється, фарш викладіть на сковороду і обсмажте його з усіх сторін. Фарш можна вважати готовим, коли він обсмажиться до рум'яних граней.
• У обсмажений фарш додайте томатну пасту, кетчуп і цукор. Ретельно перемішайте всі компоненти соусу і тушкуйте ще 10 хвилин.
• Соус готовий. До спагетті подавайте гарячим. Холодний соус вже не має такого смаку.
Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: