Рецепти з фото і відео

Соус вершковий для пасти

Соус вершковий для пасти
0
0
29 травня
Соус вершковий для пасти


Інгредієнти для приготування :

• 250 мілілітрів вершків
• Одна ст. ложка оливкової олії
• Три столових ложки Маскарпоне
• Дві часточки часнику
• Чотири яєчних жовтки
• 75 грам сиру Пармезан
• 50 грам сиру Горгонзола

І так приступаємо:

• Чистимо часник, дрібно рубаємо його і обсмажуємо в оливковій олії. Тепер змішуємо яєчні жовтки з вершками і часником. Нагріваємо соус на маленькому вогні. Потім кладемо в соус сир Горгонзола і помішуємо, поки сир повністю не розплавиться.

• Потім поміщаємо туди сир Маскарпоне. Знову заважаємо. І в самому кінці, натираємо сир Пармезан в каструлю і можна заливати приготованим соусом пасту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: