Рецепти з фото і відео

Соус Тар-тар з форелі

Соус Тар-тар з форелі
0
0
29 травня
Соус Тар-тар з форелі


Інгредієнти:

• Зелений лук (стебло з цибулинами) - 3шт
• Філе форелі без шкіри - 500г
• Петрушка (гілочки) - 4шт
• Анчоуси мариновані (філе) - 2шт
• Кріп (гілочки) - 2шт
• Каперси - 2 ст. ложки
• Зелений перець горошком - 1 / 4 ст. ложки
• Винний оцет білий - 4 ст. ложки
• Олія оливкова - 3 ст. ложки
• Сметана - 100г
• Хрін - 1 ст. ложка
• Редис - 4шт
• Вершки - 2 ст. ложки
• Шніт-цибулю (кільця) - 2 ст. ложки
• Салатний цикорій (качан) - 1шт
• Сік лимонний
• Цукор
• Кайенский перець
• Гірчиця

Приготування:

• Форель промивається холодною водою і дрібно рубається.
• Зелений лук очищений і вимитий нарізається на дві частини (відділяється біла частина від зеленої), потім біла частина нарізають дрібними кубиками, зелена залишається для прикраси.
• Петрушка, кріп промиваються, обсушиваются і дрібно нарізати.
• Потім зелень змішується з подрібненим філе анчоусів, перцем горошком і мелкорублеными каперсами.
• Додається рубане філе форелі.
• Оцет змішується з сіллю, цукром, гірчицею, перцем, оливковою олією.
• Потім цей соус змішується з першою масою і все залишається на чверть години в холодильній камері.
• Сметана змішується з хріном і вершками.
• Додається сіль, лимонний сік, перець звичайний і кайенский, цукор.
• Листя цикорію вимиваються, обсушиваются.
• Редис, вимитий і обсушенный, нарізається соломкою.
• Викладаються На блюдо листя цикорію.
• Форель приправляється, зайва рідина зливається.
• З рибного фаршу формуються кульки і викладають на листя цикорію.
• Зверху все поливається соусом і посипається нарізаним редисом, невеликою кількістю зеленої цибулі, нарізаним тоненьким кільцями.
• За бажанням перед подачею тар-тар прикрашається гілочками кропу.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: