Загрузка...

Грузинський соус ткемалі

Грузинський соус ткемалі
0
0
28 травня
Грузинський соус ткемалі


Інгредієнти:

• Сливи ткемалі (алича) - 1кг
• Часник - 50г
• Гострий перець свіжий - 40г
• Кріп (пучок) - 1/2шт
• Кінза свіжа (пучок) - 1/2шт
• Кріп сухий - 1 ст. ложка
• Сіль

Приготування:

• Ретельно вимиті сливи розрізають на четвертинки, видаляють кісточки.
• Потім нарізані сливи кладуть в каструлю і заливаються водою так, щоб повністю покрили сливу.
• Кріп і кінза зв'язуються в один пучок, який потім викладається в каструлю.
• Все вариться до розм'якшення злив.
• Потім пучок зелені витягується, зайва рідина зливається, а сливи протирають через сито.
• У сливове пюре додається подрібнений часник, подрібнений перець, ретельно перемішується.
• Додається сухий кріп, якщо соус надто густий, то додається раннє злитий сливовий відвар або вода.
• Соус вариться близько години, потім остуджується.
• Подається до м'ясних страв.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: