Загрузка...

Томатний соус для піци рецепт з фото

Томатний соус для піци рецепт з фото


Для піци необхідний хороший соус, який зможе гідно відтінити смаковий букет італійської випічки. Я пропоную Вам приготувати соус для піци самостійно. Це просто, але дуже смачно.
Томатний соус для піци рецепт з фото
+1
0
22 лис
Інгредієнти:
  • Помідори червоні 600 г
  • Сіль 0.5 ч.л
  • Часник 2 зуб.
  • Базилік свіжий 1 вет.
  • Олія оливкова 30 мл
  • Цукор-пісок 10 г
  • Орегано сушений 0.5 ч.л
  • Кінза 2-3 вет.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Оскільки ми готуємо томатний соус, то нам насамперед потрібна основа - томатне пюре. Найбільш натуральний варіант - приготувати пюре зі свіжих помідорів. Для цього помідори подрібнити в блендері, попередньо очистивши шкірку. При необхідності пюре можна протерти через сито, домагаючись однорідної консистенції. Звичайно, можна використовувати і готове томатне пюре і навіть томатну пасту (для отримання 500 мл томатного пюре потрібно взяти приблизно 200 г томатної пасти і розвести її окропом).

  • Крок 2

    На повільному вогні варимо томатне пюре, часто помішуючи. Обов'язково візьміть глибоку каструлю, бо пюре любить похуліганити))) - бризкається. Додаємо до пюре сіль, цукор і оливкове масло. Варимо соус близько 15-20 хвилин.

  • Крок 3

    Приблизно за 5 хвилин до закінчення варіння до соусу додаємо трави і спеції. У мене достатньо маленький набір приправ - тільки найнеобхідніше, на мій погляд. Я кладу трохи базиліка, побільше кінзи і сушеного орегано. Крім того, я використовую часник - небагато, але відчутно)). Якщо Вам не подобаються шматочки часнику в соусі, то подрібніть його часничницею.

  • Крок 4

    Готовий томатний соус потрібно охолодити. Його можна зберігати в холодильнику в скляних баночках. Між іншим, цей соус підійде не тільки до піци, але й до пасти, наприклад. Хіба мало, що Вам ще захочеться приготувати, коли у Вас вже є такий чудово-смачний соус!)))

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: