Соус «цацики»

Соус «цацики»


Пропонуємо посмажити рибу (підійде будь-яка морська) і подамо її під соусом «цацики», ось як готувати цей соус з кумедною назвою, ми вам і розповімо.
Соус «цацики»
0
0
24 вер
Інгредієнти:
  • Огірки свіжі - 2шт
  • Петрушка і кінза - по кілька гілочок
  • Часник - 2зубчика
  • Йогурт натуральний або кефір - 200г
  • Сир Фета - 100г
  • Лимонний сік - 1с.л.
  • Олія оливкова - 3 ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З огірків знімемо шкірку, потремо, взявши велику тертку, сир потремо, зелень дрібно поріжемо. Часник розчавити. Змішаємо всі інгредієнти, додати йогурт, оливкову олію, заправити лимонним соком. Охладим соус в холодильнику, поки смажиться рибка. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: