Загрузка...

Соус «цацики»

Соус «цацики»


Пропонуємо посмажити рибу (підійде будь-яка морська) і подамо її під соусом «цацики», ось як готувати цей соус з кумедною назвою, ми вам і розповімо.
Соус «цацики»
0
0
24 вер
Інгредієнти:
  • Огірки свіжі - 2шт
  • Петрушка і кінза - по кілька гілочок
  • Часник - 2зубчика
  • Йогурт натуральний або кефір - 200г
  • Сир Фета - 100г
  • Лимонний сік - 1с.л.
  • Олія оливкова - 3 ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З огірків знімемо шкірку, потремо, взявши велику тертку, сир потремо, зелень дрібно поріжемо. Часник розчавити. Змішаємо всі інгредієнти, додати йогурт, оливкову олію, заправити лимонним соком. Охладим соус в холодильнику, поки смажиться рибка. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: