Гранатовий сік

Смачні рецепти цього соку краще приготувати в домашніх умовах. Гранатовий сік натуральний купити неможливо, він не буде стояти стільки, скільки ми платимо за концентрат. Дивіться рецепти з фото. Гранатовий сік дуже корисний вагітним жінкам, дітям, але варто замінити, що зловживати їм не треба. Взагалі гранат - це безвідходний фрукт, всі використовують у народній медицині. Дивіться рецепти з фотографіями, як приготувати гранатовий сік.
Гранатовий сік
0
0
06 жов
Інгредієнти:
  • Гранат - 200 грам
  • Цукор - 30 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Дуже важливо зробити стільки соку граната, скільки зможете випити, він може зберігатись у такому вигляді 24 години в холодильнику. Гранат помити в теплій, проточній воді.

  • Крок 2

    А потім зробити надріз на шкірі навхрест, не зачепіть ягоди і зніміть шкіру.

  • Крок 3

    Розділіть гранат на шматки.

  • Крок 4

    А потім всі ягоди збирати в один посуд.

  • Крок 5

    В соковижималку кладіть ягоди і пропускайте.

  • Крок 6

    В результаті у вас вийшов сік.

  • Крок 7

    Змішати його можна з цукром. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: