Рецепти з фото і відео

Як солити сало рецепт

Як солити сало рецепт


Солоне сало згодитися в будь-який час року. Його можна їсти з шматком хліба, смажити на багатті або використовувати в якості інгредієнта в приготуванні інших страв. Як солити сало викладу вам нижче.
Як солити сало рецепт
0
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 2 кг сала
  • 2 літри води
  • 6 ст. л. солі
  • 10 горошин перцю (чорний, червоний, білий, рожевий)
  • 2 ч. л. червоного меленого перцю
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1 головка часнику
  • 20 г кропу
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Першим ділом готуємо присипку для соління сала. Часник очищаємо і нарізаємо маленькими шматочками. Кріп миємо під проточною водою, обсушуємо паперовим рушником і подрібнюємо. У мисці змішуємо чорний перець, червоний перець, часник і кріп.

  • Крок 2

    Найкраще сало нарізати смужками шириною 2-3 див Потім шарами покладіть його в каструлю. Кожен шар треба посипати присипкою з перцю і овочів. Рясність посипання неважлива, сало буде плавати в маринаді.

  • Крок 3

    Приступаємо до приготування розсолу. Висипаємо в каструлю сіль, перець горошком, ложку червоного перцю і лавровий лист. Залийте водою і доведіть до кипіння. Коли розсіл охолоне, залийте їм сало, щільно накрийте кришкою і залиште стояти тиждень в холодильнику або темному прохолодному місці. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: