Рецепти з фото і відео

Як засолити сало

Як засолити сало
0
0
03 лип
Як засолити сало


Сало додають у фарш, омлети, яєчню, смажать, але щоб страва була дійсно смачним необхідно знати, як засолити сало в домашніх умовах правильно. Наприклад, яєчня буде смачніше з солоним салом. І, звичайно, неможливо відмовитися від задоволення просто поласувати тонкими скибочками сала з чорним хлібом, зеленою цибулею і часником.
Найбільш краще сало з м'ясними прошарками, але і без них воно не втрачає свого спокусливого смаку. Багато люблять сало попередньо відварити до напівготовності, а потім вже засолювати - це на любителя, кому як подобається.
Як це ні дивно, але сало люблять не тільки українці, іноземці також не проти поласувати цим продуктом.
Для домашньої засолювання можна використовувати як сире, так і приварену до напівготовності сало. Посуд, в якій буде зберігатися сало необхідно обов'язково закривати не з причини того, що це якось впливає на процес засолювання, а щоб уникнути поширення запаху (часникового!) на весь холодильник, тим більше, якщо враховувати якість деяких продуктів миттєво вбирати сторонні запахи, наприклад молочні продукти.

Інгредієнти:
• Сало
• Перець
• Сіль
• Часник
• Лавровий лист

Приготування:
• Шкура у сала ретельно скоблится ножем, пласт промивається проточною водою.
• Сало нарізається на середні шматки і натирається часником.
• Сіль, червоний і чорний перець змішуються - в цій суміші рясно обвалюються всі шматочки сала.
• Часник очищається і нарізається.
• На дно скляної банки викладається лавровий лист, зверху шматки сала і часник.
• Банку накривається кришкою і два дні просолюється при кімнатній температурі.
• Потім забирається в прохолодне місце, краще в холодильник.
• Сало буде готове через 4 дні. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: