Рецепти з фото і відео

Рецепти роли

Рецепти роли
0
0
01 сер
Рецепти роли


Японська кухня останнім часом стала, веся популярна, в сучасних міста японські ресторани відкривається набагато частіше інших національних традиційних кухонь. І все більше людей намагаються готувати рецепти роли в домашніх умовах.

Інгредієнти:
• 175 грам рису для сушіння (рис повинен бути спеціального сорту на упаковці таких сортів частіше всього вказується, його придатність для приготування суші)
• Комбу (водорості, шматочок рівний десь 5-7 сантиметрах)
• Прохолодна вода 225 мл Для варіння нашого рису
• 1,5 столової ложки рисового оцту
• 1 столова ложка цукру
• 0,5 чайної ложки солі
• Філе лосося
• Один огірок
• Вершковий сир
• Листя норі
• Васабі
• Маринований імбир і соєвий соус

Рецепт приготування:
• Взяти наш рис і засипати в об'ємну посуд. Заливаємо його великою кількістю прохолодної води і інтенсивно перемішуємо його дерев'яною лопаткою. Вода повинна вийти білою і каламутною. Далі відразу жеее зливаємо. Повторюємо нашу процедуру ще, якщо вода знову стала каламутною, необхідно буде ще раз проробити процес промивки до тих пір, поки вода не стане залишатися прозорою. Коли вода залишилася після перемішування прозорою, необхідно залишити в ній рис на 30-40 хвилин, після цього відкинутий його в друшляк і дати просохнути. Це необхідно що б зерна, увібравши вологу набубнявіли.
• І так після того як наш рис вимитий і висушений можна приступати до його варению. Потрібно взяти рис і покласти в каструлю і залити холодною водою в пропорційному співвідношенні на одну частину рису 1,25 частина води. Додаємо туди ж комбу (водорості) накриваємо каструлю кришкою і ставимо грітися на повільному вогні. Безпосередньо перед закипанням потрібно буде вийняти наші водорості, і залишаємо кип'ятитися до тих пір, поки вся вода не вбереться. Далі знімаємо каструлю з вогню і шийку каструлі закутуємо рушником і накриваємо зверху кришкою і залишаємо в такому вигляді ще на 20 хвилин.
• У невеликій чашці змішати рисовий оцет, сіль і цукор.
• Гарячий рис необхідно викласти в плоский посуд і полити сумішшю рисового оцту, солі і цукру
• Вершковий сир, лосось і огірок слід нарізати смужками довжиною рівної довжини норі.
• На килимок для приготування суші розстелити харчову плівку, уласть зверху лист норі. Викласти на нього тонким шаром рис, поверх рису в центрі слід нанести тонку смужку васабі
• Покласти начинку. І акуратно скачати в ковбаску , отримана ковбаска в середньому ріжеться на 6 ролів
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: