Рецепти з фото і відео

Роли рецепти

Роли рецепти
0
0
01 сер
Роли рецепти


При думці про ролах частіше спливають образи страв японської кухні або китайсько-тайських «спрінг-роли» з рисового паперу. А давайте будинку, приготуємо інші роли рецепти європейської кухні теж включають в себе тощо.

Основні інгредієнти:
• 2 столові ложки солі;
• 4 столові ложки цукру;
• 6 столових ложок білого оцту;
• 2 груші;
• 1 столова ложка майонезу;
• 1 чайна ложка соєвого соусу;
• 50 грамів лимонного соку;
• 6 крапель табаско;
• 20 г зелені кінзи;
• 200 грамів філе сьомги.

Процес приготування:
• Оцет з цукром і сіллю, перемішати, потім збовтати інтенсивніше в банці під кришкою.
• Обидві груші за допомогою банальної овочечистки нарізати найтоншими пластиками - буквально не товщі стандартного аркуша паперу. Залити оцтовою сумішшю і дати двадцять хвилин на те, щоб груші промариновались.
• Кінзу порубати дуже і дуже дрібно. Змішати з лимонним соком, майонезом, соєвим і табаско соусами в невеликій ємності з рівним дном.
• Сьомгу нарізати шматочками, викласти в зазначену вище масу і злегка перемішати, щоб всі шматочки риби добре вкрилися сумішшю.
• Робочу поверхню застелити плівкою харчовою. У центральну частину внапуск викладати скибочки груші - щоб вийшов прямокутник в довжину від 12-15 сантиметрів. Зверху по тій же довжині викласти суміш з сьомги і соусу. Користуючись руками і плівкою, скрутити компактний рулет, загорніть його в харчову плівку повністю і закріпити її краю.
• Виготовити ще 3 рулету аналогічним чином. Перекласти їх на тарілці в холодильник, залишити так хоча б на півтори години.
• Перед подачею рулети потрібно звільнити від плівки максимально акуратно і, користуючись найбільш гострим з ножів, розрізати кожен на 3 частини і сервірувати.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: