Рецепти з фото і відео

Рецепт роли

Рецепт роли
0
0
01 сер
Рецепт роли


Роли є традиційним блюдом японської кухні. Їх зазвичай готують з рису і різних морепродуктів. Спочатку рецепт роли готували з очищеної розділеної риби, яку укладали у вигляді шарів, посипали сіллю і клали під кам'яний прес на декілька місяців. Потім риба була готова до вживання. У 1900 році один кухар подав рибу в сирому вигляді. Осака була торгівельною столицею Японії, продавці рису стали готувати суші, які були зроблені з приготованого особливим чином рису і різних інгредієнтів.

Інгредієнти для приготування ролів:
• дві склянки рису для суші
• чотири листа водорості норі
• 60 грам філе риби для хосо-маки
• 150 грам філе риби для уро-маки
• один авокадо
• один довгий огірок
• ікра летючої риби
• насіння кунжуту для обвалювання
Для заправки до рісу:
• вісім столових ложок рисового оцту
• чотири столові ложки цукру
• одна столова ложка солі
Для гарніру:
• маринований імбир, васабі, соєвий соус

Спосіб приготування ролів:
• готуємо рис. Беремо два листа норі для хосо-маки. Лист норі покладіть на рогожу для ролів гладкою стороною вниз. Викладіть відварений рис, розрівняти, щоб з краю залишилося простір
• для начинки необхідно нарізати рибу тонкими смужками, огірки почистити, видалити насіння і нарізати смужками. Викласти начинку уздовж довгого краю норі, який ми закрили рисом. За допомогою циновки загорніть роли, добре притискаючи при кожному завороті
• гострий тонкий ніж змочують у теплій воді і при кожному повороті нарізаємо рол на шматочки близько 4-х сантиметрів. Щоб роли не м'ялися, спочатку розріжте норі, а потім весь рол до кінця
• таким же чином приготуйте лист норі для уро-маки. На них покладіть теплий рис, розрівняти, щоб з одного боку лист був не покритий рисом і укладіть на рис огірок і авокадо. Поверніть рол за допомогою циновки, притискаючи при повороті. Викладіть На паперовий рушник тобіко, трохи обсушити. Загорніть рол в тобіко і наріжте як хосо-маки. Подавати роли необхідно з маринованим імбиром, приправою васабі і соєвим соусом. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: