Рецепти з фото і відео

Пиріжки з листкового тіста

Пиріжки з листкового тіста
+1
0
28 чер
Пиріжки з листкового тіста


Різні страви з тіста популярні в більшій мірі за рахунок можливості перекусити у будь-якому місці, і пиріжки з листкового тіста останнім часом найбільш популярні, оскільки готуються дуже швидко, до того ж продаються практично на кожному розі. Однак немає нічого краще домашніх пиріжків, приготованих своїми руками. Спробуємо?

Пиріжки з куркою і грибами
Інгредієнти:

• Листкове дріжджове тісто - 400г
• Печериці свіжі - 100г
• Куряча ніжка (варена або копчена) - 1шт
• Цибуля ріпчаста - 1шт
• Цибуля зелена (піря) - 5шт
• Яйце (тільки жовток) - 1шт
• Масло рослинне
• Сіль
• Перець

Приготування:
• Тісто розкочується в пласт і з допомогою склянки вирізати кола.
• Цибуля чиститься, миється і дрібно шинкуется.
• Гриби промиваються, дрібно нарізають і обсмажують на рослинному маслі.
• Куряча ніжка розбирається на м'якоть і кістки.
• Куряче м'ясо нарізати невеликими шматочками і змішується з грибами.
• Додається сіль і перець за смаком (останній можна виключити).
• Зелений лук промивається, і пір'я дрібно нарізати, перемішати з фаршем.
• Готовий фарш викласти на тарілку і остуджується.
• На кожен гурток тесту викладається начинка і накривається другим гуртком - краю защипываются.
• Напівфабрикат викладається на деко і змащують жовтком.
• Випікається при 200-ої температурі не більше 15 хвилин до готовності.
• Готові пиріжки викладаються на велике блюдо і подаються теплими.
• Пиріжки виходять маленькими, дуже красивими, ніжними і надзвичайно смачними.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: