Рецепти з фото і відео

Паста з скибочками авокадо і хеком

Паста з скибочками авокадо і хеком
0
0
28 чер
Паста з скибочками авокадо і хеком


Пасту з хеком за даним рецептом готують з використанням наступних інгредієнтів: борошно, паста, філе хека, авокадо, кріп, томатний соус і рослинне масло. Краще всього для авокадо - вирощування в домашніх умовах. Таким чином, отримуємо ситне, а головне дуже смачне блюдо.

Основні інгредієнти:
• Борошно 6 ст. ложок;
• Філе хека 400 грам;
• Томатний соус-10 ст. ложок;
• Авокадо 1 шт.;
• Сіль (за смаком);
• Паста 200 грам;
• Рослинна олія для смаження (за смаком);
• Чорний мелений перець (за смаком);
• Рубаний зелений кріп 1 ст. ложка.

Процес приготування:
• Наливаємо воду в каструлю і ставимо її на вогонь (воду посолити). У киплячій воді протягом 10 хвилин відварюємо пасту, відкидаємо на друшляк і викладаємо на блюдо.
• Філе хека добре промиваємо в холодній проточній воді, обсушуємо рушником або серветкою, нарізаємо тонкими скибочками. Філе посипаємо сіллю і чорним перцем. Потім обвалюємо його в борошні.
• Обсмажуємо філе хека в розігрітій сковороді з обох сторін.
• Додаємо в сковороду з рибою томатний соус, прогріваємо і добре перемішуємо. Промиваємо В проточній воді авокадо, виймаємо кісточки. М'якоть нарізаємо скибочками.
• Скибочки авокадо перемішуємо з вмістом сковороди. Викладаємо на страву відвареною пастою.
• Посипаємо рубаною зеленню. Блюдо готове до подачі на стіл.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: