Рецепти з фото і відео

Італійська кухня

Італійська кухня
+1
0
28 чер
Італійська кухня


Італійська кухня дуже багата, вражає різноманітністю. Символ Італії - макарони, які підкорили весь світ, як і гаряче улюблені італійцями овочі та прянощі. Італійська кухня багата овочами і фруктами, які сприяють розщепленню і засвоєнню білків і вуглеводів. Піца, спагеті, різото і пасти - найпопулярніші у нас італійські страви. Готуються швидко - виходять смачно. Спробуйте новий рецепт пасти по - італійськи. Дуже ситно і оригінально.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування пасти по - італійськи:
• 300 г макаронів
• 400 г м'ясного фаршу
• 200 г цибулі
• 250 г помідорів
• 2 великих перцю
• 1 баночка консервованої кукурудзи
• 220 г твердого сиру
• оливкова олія
• зелень, спеції, сіль
• суміш трав за смаком

Процес приготування:
• Воду для приготування пасти кип'ятимо, солимо з розрахунку 1 чайна ложка солі на 1 літр води, додаємо трошки оливкової олії.
• В приготовлену таким чином і киплячу воду кладемо і відварюємо макарони, не накриваючи кришкою.
• Перець миємо, очищаємо від серединок і насіння, нарізаємо невеликими шматочками.
•Помідори миємо, за бажанням, чистимо від шкірки, опустивши спочатку на кілька секунд у гарячу, а потім холодну воду.
• Цибуля очищаємо, нарізаємо маленькими кубиками.
• У розігрітому на сковороді олії обсмажуємо цибулю до легкого рум'яна, додаємо до нього м'ясний фарш і обсмажуємо разом.
• В окремій сковороді обсмажуємо подрібнений перець, додаємо помідори, кукурудзу і обсмажуємо разом.
• Приготовану обсмажену масу з перцю, помідорів, кукурудзи додаємо до обсмажених з цибулею фаршем і все добре перемішуємо.
•Твердий сир натираємо на тертці, половину натертого сиру додаємо до приготованої маси і ще раз все перемішуємо.
• Зварені макарони відкидаємо на друшляк, додаємо їх в сотейник з фаршем і овочами, посипаємо сумішшю трав, тушкуємо 5 -7 хвилин на мінімальному вогні і знімаємо з вогню.
• Подаємо до столу пасту, посипану залишилися сиром і зеленню.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: