Рецепти з фото і відео

Рецепт Лазаньї

Рецепт Лазаньї
0
0
28 чер
Рецепт Лазаньї


Найбільший і знаменитий любитель лазаньї - це вигаданий кіт Гарфілд з американського коміксу. І нижче ми прийдемо вам рецепт лазаньї і коротку історію про неї.
Кожного разу, подорожуючи в Середземномор'ї, туристи повертаються з захопленими думками про місцевої кулінарії. У тих місцях, де багато різноманітних смаків і приправ будь-якому гурману не важко буде знайти щось унікальне для себе.
Одне з цих страв з незабутнім смаком - лазанья, рецепт якої можна варіювати абсолютно по різному, замінюючи начинку, на скільки вистачить вашої фантазії.

Інгредієнти:
Тісто:

• 3 яєчних жовтка,
• 200 гр. борошна,
• 50 мл води,
• Сіль за смаком
• 30 гр. рослинної олії для приготування тіста.
Рагу Болоньєзе:
• 500 г яловичого фаршу,
• 2 цибулі,
• 1 морква,
• 1 стручок селера,
• 5 зубців часнику,
• 1 ст. ложка томатної пасти,
• 3 помідори,
• 150 мл червоного вина,
• 1 лавровий лист
• Перець чилі і сіль за смаком.
Соусу Бешамель:
• 50 гр. вершкового масла,
• 50 гр. борошна,
• 300 мл. молока,
• Мускатний горіх,
• 150 гр. сиру твердого сорту.

Рецепт:
• Тісто із зазначених інгредієнтів замісити і залишити на 20-30 хв. Тісто буде схоже на тісто для локшини.
• Поки тісто готується, приготуйте рагу. Моркву, селеру, цибулю і часник дрібно нарізати.
• Спассировать овочі і додати фарш.
• Протушкувати це протягом 15 хв. і додати сіль, перець, лавровий лист і вино і, перемішуючи, тушкувати, поки не випарується вино.
• Потім додати томатну пасту і через 5 хвилин - помідори, очищені від шкірки і нарізані дрібними кубиками.
• Довести до готовності протягом 15 хв.
• Розтопити в сковороді масло і додати борошно. Перемішуючи, смажити 3-5 хв. на невеликому вогні, але, не допускаючи зміни кольору.
• Налити гарячого молока і перемішати.
• Потім долити ще молоко, перець, сіль, мускатний горіх і довести до кипіння.
• Тонко розкачати тісто і розрізати на прямокутники.
• Зварити по 1-2 порції в підсоленій воді протягом 1 хв. і додати рослинне масло.
• Вийняти тісто і відразу опустити його в холодну воду і промити. Тісто не можна переварювати.
• Змастити маслом форму і викласти тісто, рагу і змастити бешамель.
• Таким же чином укласти 3-5 шарів. А верхній шар закінчите Болоньєзе і Бешамель.
• Посипати тертим сиром і поставити в духовку на 30-40 хв.
• Страву подавати теплим зі свіжим базиліком.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: