Рецепти з фото і відео

Рецепт лазаньї з фаршем

Рецепт лазаньї з фаршем
0
0
28 чер
Рецепт лазаньї з фаршем


Кому не сподобається рецепт лазаньї з фаршем? Особливо коли від готового результату починають буквально від одного тільки погляду текти слинки!

Основні інгредієнти:
• Яловичий фарш - 300 грам;
• Шинка - 150 грам;
• Цибуля ріпчаста - 1 штука;
• Морква - 1 штука;
• Червоне сухе вино - 1 столова ложка;
• Селера - 2 штуки;
• Консервовані помідори у власному соку - 400 грам;
• Чорний перець і сіль за смаком;
• Оливкова олія - 4 столові ложки;
• Часник - 1 зубчик;
• Листи для лазаньї;
• Молоко - 2 столові ложки;
• Вершкове масло - 100 грам;
• За смаком сиру пармезан;
• Щепочка меленого мускатного горіха;
• Борошно - 2 столові ложки;
• Лавр - 1 штука.

Процес приготування:
• В каструлю з товстим дном вливаємо олію, кидаємо цибулю, нашатковану і дрібно порізаний часник. Тушкуємо до прозорості.
• Після цього потрібно кинути терту моркву, а також селера. Вогонь трохи збільшити, тримати близько 5 хвилин, при цьому помішуючи.
• Наступним етапом потрібно додати фарш і нарізану шинку, перемішуючи і смажачи до тих пір, поки яловичина не придбає світло-коричневий відтінок.
• Додаємо вино, зменшуємо вогонь, тушкуємо після цього протягом 10 хвилин. Після цього додаємо подрібнені томати, накрити кришкою і тримати 40 хвилин на повільному вогні.
• Готуємо соус: борошно підсмажити на вершковому маслі, поки вона не придбає коричневий відтінок. Влити трохи остигле і кип'ячене молоко з мускатом і лавром. Суміш помішувати до закипання, зняти з вогню.
• Викладаємо у форму підливку, щоб закрила дно, потім лист лазаньї, м'ясо, соус, обсипається все пармезаном, зверху лист лазаньї. І так, поки не закінчиться м'ясо. Зверху повинен бути сир. В духовку на 40 хвилин.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: