Рецепти з фото і відео

Лазанья рецепт приготування

Лазанья рецепт приготування
0
0
28 чер
Лазанья рецепт приготування


Якщо вас цікавить лазанья рецепт приготування ви знайдете тут, у нас. Дуже швидко, просто, зручно і неймовірно збуджує апетит! І у всьому цьому ви з легкістю переконайтеся самі!

Основні інгредієнти:
• Листи тесту для лазаньї;
• М'ясний Соус;
• Бешамель;
• Сир рікотта - 100 грам;
• Пармезан - 100 грам;
• Вершкове масло - 3 столові ложки;
• М'який сир копчений - 100 грам;
• Сіль, чорний перець за смаком.

Процес приготування:
• Взяти велику чисту каструлю, влити воду, посолити і закип'ятити. Обережно опустити туди листи лазаньї і варити до повної готовності.
• Просушити акуратно листи тесту на паперовому рушнику.
• Змастити форму вершковим маслом і покласти на неї перший лист.
• Залити форму томатно-м'ясним соусом (вибір м'яса - на смак, можна брати практично будь-яке).
• Акуратно вилити зверху бешамель.
• У проміжках між листами лазаньї і соусом обережно викласти шматочки рікотти і копченого сиру
• Зробити все теж саме шарами, поки на самому верху не виявиться шар тіста.
• Натерти середньо пармезан і посипати все це досить щільним шаром.
• Закрити фольгою і поставити в духовку на середню температуру на 30 хвилин.
• Після цього варто дістати блюдо з духовки, зняти фольгу і знову поставити в духовку до появи апетитною скоринки.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: