Рецепти з фото і відео

Кулінарія з фотографіями

Кулінарія з фотографіями
0
0
28 чер
Кулінарія з фотографіями


Інтернет для кулінарії зараз дає людям величезну можливість відшукати потрібний рецепт. Особливе місце займає кулінарія з фотографіями. Страву можна розглянути і з покроковими фотографіями приготувати його. Італійська кухня славиться своїми виробами з тіста, які називаються паста. Паста - це одне з найвідоміших страв у світі. Приготувати її можуть навіть початківці кулінари це дуже просто. Це підходяще блюдо для щоденної трапези і для прийому гостей. Головний компонент пасти - це соус. В Італії пасту подають замість супу. В Італії макарони завіз Марко Поло з Китаю. Пастою в Італії вважаються практично всі борошняні вироби, так як «паста» перекладається з італійської «тісто». Вермішель, спагетті, фарфалле, феттучині, лазанья - це все різні види пасти. Нижче ви знайдете рецепт спагетті по-італійськи.

Для приготування вам знадобляться:
• Спагеті 300 р.
• Свіжі помідори 500 г
• Маслини без кісточок 30 р.
• Каперси 30 р.
• Перець чилі 1 шт.
• Часник 2 зубчики
• Олія оливкова 50 мл
• Сіль 1 ч.л.
• Свіжий базилік

Для його приготування необхідно:
• Потрібно поставити На вогонь каструлю з водою (для спагетті) і трохи підсолити. Тим часом, потрібно вже починати готувати соус.
• Для початку потрібно дрібно нарізати часник і перець чилі і обсмажити на оливковій олії. Якщо ви не любитель гострого, потрібно з перцю видалити насіння.
• Помідори вимити, зробити на них хрестоподібний надріз, потім опустити їх в окріп на 1 хв. і зняти шкірку.
• Після цього дрібно нарізати помідори і додати їх до часнику і перцю. Довести все це до кипіння і потім кип'ятити 5-7 хвилин на середньому вогні.
• Додати дрібно нарізані оливки і каперси, після цього кип'ятити масу ще 5 хвилин:
• Базилік порізати ножем і додати в соус, перемішати і зняти з вогню.
• Спагетті зварити до готовності, злити воду і скропити оливковою олією.
• Гарячі спагетті розкласти по тарілках, зверху полити соусом. Спагеті по-італійськи готовий! Зверху прикрасити свіжим базиліком.
Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: