Рецепти з фото і відео

Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки
0
0
14 лип
Паштет з курячої печінки


Ніжний, що тане в роті паштет з курячої печінки, порадує навіть найвибагливіших гурманів. Приступимо до його приготовлению.И так,дуже смачний і простий рецепт страви - Паштет з курячої печінки.

Основні інгредієнти:
• Куряча печінка - 1 кг;
• Цибулини середніх розмірів - 2-3 шт.;
• Молоко - 250 мл;
• Вершки жирні (чим більша жирність, тим краще) - 250 г;
• Масло вершкове - 150 р.

Процес приготування:
• Очистивши печінку від проток і плівок, замочуємо її в молоці. Якщо цього не зробити, то паштет буде мати гіркуватий присмак. Через 1-2 години молоко зливаємо, а печінка, разом з дрібно нарізаною цибулею, обсмажуємо до повної готовності. Додаємо сіль за смаком.
• Смажену з цибулею печінку подрібнюємо у блендері, додавши вершки. Якщо блендера немає, то пропускаємо печінку через м'ясорубку і потім змішуємо з вершками.
• Отриману масу протираємо через сито, щоб зробити паштет дуже ніжним і кремовим.
• Далі викладаємо майбутній паштет у посуд з вогнетривкого матеріалу і ставимо в духовку, щоб вся ця повітряно-кремова маса тужила до загустіння. Періодично потрібно помішувати паштет, щоб він вийшов однорідним.
• Коли паштет загусне, виймаємо його з духовки і залишаємо постояти 10-15 хвилин.
• Вершкове масло розм'якшуємо і додаємо його в паштет і ретельно все перемішуємо.
• Далі паштет слід розкласти по банках і поставити в холод.
• Перед подачею на стіл паштет з курячої печінки слід прикрасити гілочками зелені. Час приготування такого паштету приблизно займає трохи більше двох годин.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: