Рецепти з фото і відео

Паштет з яловичої печінки

Паштет з яловичої печінки
+1
0
14 лип
Паштет з яловичої печінки


Самі смачні паштети, звичайно, домашні. А любителям печінки особливо сподобається паштет з яловичої печінки.

Основні інгредієнти:
• Яловича печінка 500 гр.;
• Цибуля ріпчаста 2 шт.;
• Батон 4 скибочки;
• Яйце 2 шт.;
• Сіль, перець, приправи.

Процес приготування:
• Чистимо і ріжемо цибулю. Відправляємо пассироваться на вершковому маслі.
• Видаляємо з печінки прожилки, розрізаємо на невеликі шматочки і додаємо до цибулі. Заливаємо водою приблизно наполовину і тушкуємо на середньому вогні 10-15 хвилин, залежно від розміру шматочків. Як тільки печінка стане м'якою, і при проколі буде виділяти прозорий або злегка рожевий сік - знімаємо.
• Заливаємо скибочки батона водою. Залишаємо розмокати.
• Печінку і цибулю пропускаємо через м'ясорубку, додаємо розмочений батон (воду обов'язково віджимаємо, щоб паштет не став рідким).
• Додаємо в отриману масу яйця, сіль, перець і вимішуємо паштет. Додаємо приправи за смаком. Добре в паштет з яловичої печінки піде мускатний горіх.
• Викладаємо на змащене жиром деко у формі ковбаски. А якщо вам зручніше, можна запекти паштет на фользі. Запікаємо в духовці при температурі 180 близько 15 хвилин.
• Нарізаємо паштет скибочками і подаємо на салатних листках.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: