Рецепти з фото і відео

Печінковий паштет

Печінковий паштет
+1
0
14 лип
Печінковий паштет


Не знаєте, що з'їсти на сніданок? Тоді спробуйте приготувати печінковий паштет? Рецепт простий, а інгредієнти і зовсім смішні, в той час коли паштет може служити як апетитним сніданком, так і чудовою начинкою для бутербродів на роботу, в іншому ніщо не заважає взяти паштет у банці і штампувати бутерброди прямо на робочому місці.

Основні інгредієнти:
• Два зубчики часнику;
• Вершкове масло;
• Сухе біле вино 100 г;
• Вершки (жирність 20%;
• Ріпчаста цибуля 5 шт;
• Теляча печінка.

Процес приготування:
• Тушкуємо на сковороді в оливковій олії масло вершкове, в невеликій кількості. Нарізаємо цибулю і обсмажуємо з часником.
• Кидаємо нарізану кубиками печінку і смажимо не більше 10 хвилин, повинна зберегтися соковитість всередині шматків.
• Поливаємо вином і заправляємо мускатом, перцем, сіллю за смаком. Тушкуємо 5 хвилин. Заливаємо вершки і чекаємо закипання. Процес смаження закінчений.
• Далі пропустити все це через блендер, повинна вийти густа маса без жодної грудочки. Після подрібнення додаємо топлене вершкове масло, перемішуємо і відправляємо в холодильник до охолодження.
Паштет гарний у будь-якому вигляді, бутерброди до чаю, на роботі, всухом'ятку і так далі, у будь-якому випадку вийде смачно і поживно.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: