Рецепти з фото і відео

Паштет з телятини з печерицями і солодким перцем

Паштет з телятини з печерицями і солодким перцем
0
0
14 лип
Паштет з телятини з печерицями і солодким перцем


Необхідні інгредієнти:

• Філе телятини - 700г
• Печериці свіжі - 300г
• Горіхи волоські - 100г
• Солодкий перець червоний - 1шт
• Цибуля - 1шт
• Яйця курячі - 2шт
• Перець мелений, сіль масло вершкове
• Панірувальні сухарі-1ст.л.

Готуємо:

• Яловичину ріжемо шматочками, двічі пропустимо через м'ясорубку або подрібнити комбайном.
• Гриби поріжемо скибочками, невеликі гриби залишимо цілком. Обсмажимо гриби і дрібно порізану цибулю на вершковому маслі.
• Перець почистимо від насіння і перегородок, ошпарим, знімемо шкірку, поріжемо дрібними кубиками.
• Додамо до фаршу перець і гриби (цілі гриби поки відкладемо в сторону), посолити, поперчити, добре перемішати.
• Викладемо підготовлений фарш у форму для запікання, попередньо її слід змастити маслом і посипати панірувальними сухарями. Зробимо неглибоку борозенку, куди помістимо цілі гриби. Разровняем фарш, накриємо фольгою, поставимо форму на деко з водою і витримуємо близько півтора годин при температурі 200оС. Приблизно за 10 хвилин до готовності знімемо фольгу, дамо паштету підрум'янитися.
• Паштет остудимо і поріжемо скибочками

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: