Рецепти з фото і відео

Паштет із свинячої печінки з грибами

Паштет із свинячої печінки з грибами
0
0
14 лип
Паштет із свинячої печінки з грибами


Необхідні інгредієнти:

• Печінка свиняча - 250г
• Свинина пісна - 150г
• Цибуля - 2шт
• Часник - 2шт
• Яйця курячі - 1шт
• Кмин - 1ч.л.
• Печериці свіжі - 200г
• Вершки - 150мл
• Мускатний горіх - ½ ч.л.
• Мелена кориця - ½ ч.л.
• Масло вершкове - 100г
• Зелень петрушки - невеликий пучок
• Сіль і перець Р

Готуємо:

• Печінка помиємо, обсушим, наріжемо шматками.
• Свинину наріжемо невеликими кубиками.
• Цибулю і часник дрібно поріжемо, злегка обсмажимо, додамо печінку і свинину і смажимо близько 5 хвилин. Додамо прянощі, посолити і поперчити.
• Знімемо з плити, остудимо. Все дрібно порубаємо гострим тонким ножем.
• Дрібно поріжемо гриби і зелень, додамо до печінки і м'яса, наллємо вершки, додамо яйце, подрібнити все міксером або блендером в однорідну масу.
• Викладемо підготовлену масу в змащену вершковим маслом форму для СВЧ-печі, готуємо при максимальній потужності 8-10хвилин, убавим потужність, готуємо ще 10-12минут.
• Поріжемо скибками, поллємо соусом, який утворився при приготуванні, подамо.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: