Рецепти з фото і відео

Овочі

Овочі
0
0
02 сер
Овочі


Практично будь-який овочевий салат вважається дієтичним блюдом, що містить велику кількість мінеральних речовин і вітамінів. Овочі роблять позитивно впливають на організм, сприяючи правильному травленню, а також засвоєнню жирів, вуглеводів і білків.

Смажена цвітна капуста з кунжутом
• Качан капусти (кольоровий);
• 2 яйця;
• Кунжут;
• Петрушка.
Процес приготування:

• Качан капусти розбиваємо на листи і відварюємо в киплячій солоній воді близько 10 хвилин. У воду за бажанням можна додати пару лаврових листів і чорного перцю.
• Після отварки капусти, зливаємо воду (через друшляк). В окрему ємність забиває два яйця, розмішуємо жовток і білок (можете додати трохи води, для кращого процесу перемішування), додаємо сіль і червоний перець плюс сюди можна додати будь-яку приправу на ваш смак.
• Окремо насипаємо в блюдце кунжут.
• Розігріваємо сковороду, додаємо трішки олії, потім кожен листочок капусти спочатку в яйце, потім кунжут, ложем на сковороду і обсмажуємо до утворення скоринки золотистого кольору.
• Перед подачею прикрашаємо страву зеленню петрушки.

Кабачки в сметанному соусі
Основні інгредієнти:
• Кабачки;
• Рослинна олія;
• Болгарський перець;
• Кунжут.
Для сметанного соусу:
• Зелень кропу і петрушки;
• Кінза;
• Сметана.
• Часник.
• Базилік і чебрець.

Процес приготування:
• Нарізаємо кабачки кружечками, а потім кожен ділимо на чотири частини. Якщо маленькі кабачки можна порізати їх на півкола. Обсмажуємо на сковороді, рослинного масла багато не наливайте і не соліть.
• Готуємо сметанний соус. Дрібно ріжемо петрушку, кріп, кінзу і перемішуємо зі сметаною. Додаємо нарізаний часник і по щіпці базиліка і чебрецю.
• На тарілку викладаємо шарами готові кабачки, посипаємо сіллю і кунжутом, і просочуємо сметанним соусом.
• Страву прикрасьте болгарським перцем, поставте для охолодження на пару годин в холодильник.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: