Рецепти з фото і відео

Рагу овочеве рецепт

Рагу овочеве рецепт
+3
0
02 сер
Рагу овочеве рецепт


Такі страви як рагу овочеве рецепт дуже популярні. Їх перевагою є те, що воно поєднує в собі гарнір і основне блюдо. Овочеве рагу - це не що інше, як тушковані овочі. Суворого рецепту приготування овочевого страви немає. Можна змішувати будь-які овочі, страва завжди буде легким, корисним і смачним. Рагу овочеве з грибами і цвітною капустою відмінно підійде для літнього столу.

Для приготування цієї страви вам знадобиться:
• невеликий качан цвітної капусти
• п'ять помідор
• три кабачка
• п'ять молодих картоплин
• дві невеликі цибулини
• 350 грам печериць
• зелень кропу і петрушки
• три зубчики часнику
• сіль, мелений чорний перець за смаком
• трохи рослинного масла
Починати приготування овочевого рагу слід з підготовки овочів. Краще заздалегідь приготувати всі овочі, потім просто не буде часу, щоб стежити за спекотної овочів і тут же одночасно чистити і нарізати овочі:
• цибулю очистити і дрібно нарізати його
• почистити моркву і нарізати її кубиками
• очистити кабачки від шкірки і нарізати кружечками
• цвітну капусту розберіть на суцвіття
• картоплю почистити і нарізати кружечками
• помідори теж очистити від шкірки і порізати кружальцями
• часник, зелень і гриби також промиваємо, чистимо, якщо необхідно і ріжемо скибочками.
• обсмажте на сковороді кабачки і цвітну капусту

Тепер приступаємо до приготування самого рагу:
• на сковороду наливаємо трохи олії і обсмажуємо цибулю, моркву до ледь золотистого кольору, додаємо в сковороду гриби і обсмажуємо їх до тих пір, поки вони не пустять сік
• викладаємо на сковороду кружечки картоплі і смажимо три хвилини
Якщо гриби не виділили сік, то можете додати трохи гарячої води.
• як тільки картопля підрум'яниться, протушкується трохи, додаємо до овочів цвітну капусту і накриваємо кришкою. Тушкуємо овочі ще 15 хвилин.
• після додаємо кабачки, знову накриваємо кришкою і тушкуємо ще три хвилини
• додаємо часник, зелень, гуртки помідора. Солимо, перчимо за смаком. Можна додати сметану, майонез або томатний сік в якості соусу. Тепер, коли всі овочі складені, закриваємо їх кришкою і залишаємо тушкуватися ще на 20 хвилин.
Відмінне і смачне рагу готово. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: